GALLERIES

  Een nieuwe look met maatwerk interieur

  Ga jij verhuizen? Of misschien verbouwen? Dan ontstaat er plots een wereld aan mogelijkheden en nieuwe interieur-ideeën. Je krijgt eindelijk de kans om te kiezen wat écht past bij jouw huidige levensstijl. Het afstruinen van woonwinkels op de lokale woonboulevard, op zoek naar de perfecte kast of het ideale tafeltje, is vaak onbegonnen werk. Uiteindelijk neem je maar genoegen met minder. Terwijl dat helemaal niet nodig hoeft te zijn!

  Handgemaakte meubelen volledig op maat

  Of je nu gaat verhuizen, verbouwen of vernieuwen; elk huis en elke bewoner is uniek. Een ruimte is daarom ook pas écht af wanneer alles samenkomt en een geheel vormt. Een interieur dat op elkaar is afgestemd. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is maatwerk meubilair van massief hout de perfecte match voor jou. Als ambachtelijke timmerman sta ik, Rik Beekman, klaar om ontwerpen en ideeën om te zetten in concrete concepten en tastbare producten. Niets is onmogelijk

  Wat dacht je bijvoorbeeld van verschillende kasten op maat? Een kast is vaak onbewust onze grootste vriend in het huishouden. Opgeruimd staat netjes. Maar niet elk huis heeft plek voor een standaard kast. Het hebben van een kleine overloop, een hoog huis of schuine daken kan de zoektocht naar de perfecte kast aardig in de weg zitten.

  Met de aanschaf van een maatwerk kast ben je er zeker van dat deze perfect in de ruimte past. En je bent zelf ook nog eens de baas over de details en de afwerking. Ga je voor zwart, grijs of toch een andere kleur? De keuze is aan jou. Ook het implementeren van specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld grotere lades of een tv-lift, is geen enkel probleem.

  Het ambachtelijke interieur maatwerk van Rik Beekman

  Maatwerk betekent wensen realiseren. Hoewel hout zich perfect leent voor jouw droommeubilair, vereist interieur gemaakt van hout de nodige precisie en een goed oog voor detail. Alle stappen in het productieproces zijn aan elkaar verbonden.

  Daarom kijk ik éérst naar de gewenste uitstraling en de praktische toepassing van het meubel. Als dit op elk vlak aan jouw wensen voldoet wordt de klus in gang gezet. Als klant word jij in iedere stap van het ambachtelijke proces meegenomen. Zo weet je zeker dat je niet voor verassingen komt te staan en is het eindproduct een gegarandeerd succes!

  Het verwisselen van interieur is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom werk ik alleen met de beste soorten hout. Zo kun je nog jaren genieten van jouw nieuwe meubels. Ben je nieuwsgierig geworden en woon je in de omgeving Amsterdam, of ergens anders in regio Noord-Holland? Dan mag je altijd vrijblijvend contact met me opnemen.