GALLERIES

  Maatwerk

  In 5 stappen een maatwerk eindproduct

  Een maatwerk product – of dit nu gaat om een complete keuken of een onderdeel daarvan – begint met een idee. Jouw idee in dit geval, vormt de basis voor het complete proces van ontwerp tot eindproduct. Tijdens het proces trechter ik alle wensen tot een eerste ontwerp. Ik geef advies over geschikte materialen, indelingen, apparatuur en schakel indien nodig andere vaklieden op het gebied van schilderwerk,

  elektra of stucwerk in om samen tot een mooi eindproduct te komen. 
Niet alleen de functionele aspecten worden meegenomen, maar ook over optie tot het verfraaien van de uitstraling van het product. De combinatie van kleuren en details kunnen, door mijn vriendin interieur stylist, uithanden genomen worden!

  Stap 1 Het Idee

  Het proces begint bij jouw idee. Dit mag je aanleveren per mail, in een persoonlijk gesprek of in de vorm van een moodboard. Aan de hand van deze input maak ik een eerste schets en een offerte. Sluit dit aan bij wat je in gedachte had? Dan gaan we door met het ontwikkelen van het concept.

  Stap 2 Het Concept

  Tijdens deze stap in het proces werken we je idee verder uit. We bespreken de indeling, materialen, kleuren en apparatuur. Met een eindeloze hoeveelheid aan mogelijkheden zal ik waar gewenst persoonlijk advies geven en op zoek gaan naar de beste, mooiste en meest efficiënte oplossingen. We zorgen er samen voor dat alle wensen verwerkt worden in een duurzaam eindproduct. Vind je het fijn om tijdens dit proces extra styling advies te krijgen? Dan sluit mijn vriendin – en interieur stylist – graag bij ons aan.

  Stap 3 Het Ontwerp

  Ik vertaal het concept naar een definitieve – met de hand geschetste – ontwerp tekening. Hierna is er uiteraard nog ruimte voor feedback en aanpassingen, zodat we samen tot een  ontwerp komen dat volledig aansluit bij jouw wensen.

  Stap 4 Het Realisatieproces

  De realisatie van mijn interieur projecten begint altijd in de werkplaats. Hier leg ik de basis voor bepaalde elementen, of vervaardig ik een compleet object. Ik maak alle onderdelen met de hand op ambachtelijke wijze en met veel aandacht voor details – álle details; in en uit het zicht.

  Stap 5 Het Eindproduct

  Tijdens de laatste stap vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik zorg dat de eventueel ingeschakelde vaklieden op elkaar zijn afgestemd en alle onderdelen op locatie zijn voor de plaatsing van het eindproduct. We gaan nauwkeurig te werk en zetten alle puntjes op de i zodat jij zonder zorgen kan genieten van het eindresultaat.

  Op zoek naar een geschikte oplossing voor jouw woning?

  Neem dan vrijblijvend contact met mij op, om een intakgesprek in te plannen!