GALLERIES

  Wat mijn vak zo bijzonder maakt?

  Dat ik met mijn ambacht elke dag dromen mag realiseren.

  Met een diploma van het Hout en Meubileringscollege in Amsterdam op zak, ben ik aan de slag gegaan als freelance interieur timmerman en heb ik sinds 2010 onder de naam 'Rik Beekman' meer dan 150 keukens mogen maken.

  Mijn onderneming is ontstaan vanuit mijn passie voor hout en traditionele details. Ik vervaardig keukens, meubels of andere objecten in- en rondom het huis met natuurlijke en duurzame materialen. Deze projecten beginnen met een vraagstuk, tekening of idee en werk ik uit op papier om vervolgens met de hand te maken.

  Kwaliteit en duurzaamheid staan bij mij hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de materialen die ik gebruik, mijn vakmanschap en oog voor detail - élk detail; in of uit het zicht.

  

Mijn interieurprojecten kenmerken zich door de balans tussen functie en esthetiek; ze zijn voorzien van alle moderne gemakken zonder in te leveren op karakter door het toevoegen van authentieke elementen.  Door mijn jarenlange ervaring als interieur timmerman heb ik mijn skills kunnen verfijnen en perfectioneren en weet ik beter dan ooit tevoren hoe ik de wens van de klant kan vertalen naar een duurzaam eindproduct.

  “Inmiddels heb ik meer dan 150 keukens op maat gemaakt. De kennis die ik heb opgedaan in het realiseren van deze projecten pas ik toe in alle nieuwe projecten. Elk project wordt afgeleverd met oog voor detail en precisie.” – Rik Beekman

  Ben jij op zoek naar iemand die een project voor jou geheel uit handen kan nemen?

  Woon jij in de omgeving van Amsterdam, of ergens anders in de regio Noord-Holland, en ben jij opzoek naar een vakman? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op.